Konferensmöten på inspirerande Lidingö

Börjar det dra ihop sig till att bestämma vad det blir för resmål för den årliga konferensen för dig och dina medarbetare? Gör det enkelt för dig: boka konferens och övernattning på natursköna Lidingö! Du hittar ett av Lidingös bästa konferenshotell en bit ut på ön, bästa läge med vy över Stockholms inlopp – Välkommen till underbara konferenshotellet Blue Hotel.

Att ha konferens på Lidingö är verkligen avkopplande på så vis att du lätt kan välja en ostörd miljö att hålla konferens i, men innebär också känslan av att vistas på en klassiskt naturskön plats! Detta är ju utan tvekan en bra grogrund för innovation idéer och kickoff-upplevelser: närhet och möjlighet till att både ha lugn och ro för att till fullo hänge sig till arbetet och koncentrationen det kräver, men också kunna slappna av i en naturskön miljö!

Att helt och fullt kunna gå in i koncentrationen som krävs under en hel dag fylld av aktiviteter och konferensens alla intressanta föreläsningar kräver en hel del, och få saker är då så välkomna som en helt ostörd miljö! Att sedan lika helt och fullt kunna ta en paus och verkligen koppla av och ladda batterierna, det gör man lättast genom att helt byta miljö – om så bara för några minuter. Lidingös alla vackra parker och skogspartier bjuder verkligen in till små joggingturer, så väl som långa strövande promenader – eller kanske bara en kortare bensträckare och några djupa andetag frisk luft!

Boka konferens på Lidingö!

De allra flesta konferensanläggningar på Lidingö erbjuder både konferensmöjligheter och även övernattning. Om ni bokar konferens på Lidingö är det därför smart att även boka boende just på Lidingö. Även om ni väljer att avsluta dagen på en restaurang i centrala Stockholm, är det ett faktum att man aldrig sover så gott som i en naturnära och tyst miljö.  Det kan du definitivt göra på Lidingö! Det bästa är att Stockholms city bara ligger tio minuters resväg ifrån ön, vilket gör att ert arbetslag verkligen har nära till det allra bästa av två världar: storstadspuls och även lugn och ro!

Ofta behövs dessutom inte så mycket eller avancerade planer för att fixa en lyckad och givande konferens, utan oftast är det just kontrasterna och variationen som ger det där lilla extra! Kontrasten mellan lugn och ro-givande miljö och det bästa av Stockholms innerstad alldeles ”runt hörnet” är verkligen inte en kotrast som går av för hackor!