Bluehotel – En upplevelse

Alla behöver någon gång få slappna av riktigt ordentligt, ta det lugnt och bara njuta av att bli lite ompysslade och bortskämda. Ett sätt att få den upplevelsen är att boka in sig på Bluehotel på Lidingö. I samarbete med hudvårdsmärket Babor erbjuds Blue SPA, vilket innebär olika sorters behandlingar med fokus på att lyfta fram vår naturliga skönhet. Alla behandlingar anpassas enligt dina önskemål. De behandlingar som erbjuds bygger på en kombination av nordiska och turkiska inslag.

Tänk dig en ljuvlig ansiktsbehandling där du själv kan välja vad som ska ingå. Andra val som du kan göra är en total kroppsbehandling eller en avslappnande massage. Något att rekommendera är en intensiv behandling för ryggen som mjukar upp alla trötta muskler och som sedan avslutas med en ryggmassage.

Ett populärt val är en turkisk hamam-behandling vilken sker i olika steg. Först värms huden upp i en ångbastu. Därefter lägger man sig på en het marmorhäll där hela ens hud försiktigt skrubbas med en speciell skrubbhandske för att få bort gammal hud och att få igång blodcirkulationen ordentligt. Nästa steg är att bli intvålad med en speciell hamam-teknik. Då används en tvålfylld mjuk borste. Slutligen sköljs man av med omväxlande kallt och varmt vatten och får en hårtvätt som sista moment. Efter behandlingen känner man sig helt mjuk i huden, ren och väldoftande och framförallt infinner sig en känsla av total avslappning.

Oavsett vilken behandling som du väljer blir du ompysslad av kunnig personal som lyssnar på dig för att din upplevelse ska bli den bästa.

Man kan också komma hit bara för att koppla av, dricka något gott och släppa alla vardagens måsten samtidigt som man njuter av den lugnande atmosfären.

Inne på spat finns både ångbastu och heta marmorhällar för ditt välbefinnande. Ute kan man passa på att prova sjöbastun med möjlighet att ta ett dopp i havet.

Det går bra att boka dagsspa, kvällsspa eller övernattning med tillgång till spa.

Boka in dig på Blue SPA med en väninna eller en god vän och njut av en skön tillvaro i en avslappnad miljö. Ta chansen att rå om dig själv för en stund.